Ender 5 Pro 3D Printer

Ender 5 Pro 3D Printer. De glasplaat is eenvoudig te reinigen met water. De printer heeft een zeer robuust, vierkant ontwerp dat afdrukresultaten van hoge kwaliteit mogelijk maakt. Door de afmetingen van 235 x 235 x 4 mm past deze ook perfect op de creality 3d ender 3 (pro) en creality 3d cr.

Creality Ender 5 Pro

Hier Creality Ender 5 Pro

De pro versie is o.m. De printer heeft een zeer robuust, vierkant ontwerp dat afdrukresultaten van hoge kwaliteit mogelijk maakt. Door de afmetingen van 235 x 235 x 4 mm past deze ook perfect op de creality 3d ender 3 (pro) en creality 3d cr. De glasplaat is eenvoudig te reinigen met water.

De printer heeft een zeer robuust, vierkant ontwerp dat afdrukresultaten van hoge kwaliteit mogelijk maakt.

De glasplaat is eenvoudig te reinigen met water. De pro versie is o.m. De glasplaat is eenvoudig te reinigen met water. Door de afmetingen van 235 x 235 x 4 mm past deze ook perfect op de creality 3d ender 3 (pro) en creality 3d cr. De printer heeft een zeer robuust, vierkant ontwerp dat afdrukresultaten van hoge kwaliteit mogelijk maakt.

Creality Ender 5 Pro

De pro versie is o.m... De glasplaat is eenvoudig te reinigen met water. De pro versie is o.m. Door de afmetingen van 235 x 235 x 4 mm past deze ook perfect op de creality 3d ender 3 (pro) en creality 3d cr. De printer heeft een zeer robuust, vierkant ontwerp dat afdrukresultaten van hoge kwaliteit mogelijk maakt. De printer heeft een zeer robuust, vierkant ontwerp dat afdrukresultaten van hoge kwaliteit mogelijk maakt.

Popular posts from this blog

199+ Lumion Black And White Render

Cinema 4D Freezes Vers