Lijsten 97 Kunst Plexiglas Foto Uitstekend

Lijsten 97 Kunst Plexiglas Foto Uitstekend. Ervaar de fotokunst op plexiglas bij the art of interior. De foto op plexiglas wordt uiteindelijk bevestigd aan de wand op een aluminium profiel van 2 centimeter dik, zodat het iets van de muur af hangt en de foto nog meer naar voren komt. Foto kunst op plexiglas zien we steeds vaker terug komen. Kleurrijke landschappen, levendige steden, wilde dieren en prachtige abstracte kunst.

39 90

Uitgelicht 39 90

Bildene trykkes på baksiden av en 5 mm tykk, gjennomsiktig plate i plexiglass, og får en svart film montert på baksiden. Het artwork wordt hoogwaardig afgedrukt en heeft een superieure beeldkwaliteit. Kunstkartel is een online kunstgalerie gespecialiseerd in kunst foto's op plexiglas.

Door het verlijmen van uw kunst op plexiglas krijgt de foto een extra dimensie, en dat heeft met name te maken met het feit dat plexiglas meer licht doorlaat dan regulier glas.

Dette gir bildet en ekstra dimensjon, i tillegg til at det også får en nydelig glanset overflate. Door het verlijmen van uw kunst op plexiglas krijgt de foto een extra dimensie, en dat heeft met name te maken met het feit dat plexiglas meer licht doorlaat dan regulier glas. Plexiglas geeft een bepaalde diepte in een foto en is doorschijnend. De plexiglas schilderijen zijn verdeeld in een dikte van 3 mm of 6 mm. Onze collectie wordt geprint op een 5mm. Dette gir bildet en ekstra dimensjon, i tillegg til at det også får en nydelig glanset overflate.

39 90

Met de focus op details en materialen creëren we schilderijen die zich onderscheiden.. . Ultra hd voor zeer gedetailleerde ontwerpen of metallic voor bijvoorbeeld nachtelijke stadsbeelden.

Popular posts from this blog

199+ Lumion Black And White Render

Cinema 4D Freezes Vers